Advarsel om græsfrø

Hej

Der er rigtig mange græsfrø for tiden. Især græsser af slægten hejre er nogle ”bæster”

Min søsters hund har jeg haft bedøvet 2 gange inden for 1 uge, for at fiske sådan et frø ud af øregangen. Min datters 2 hunde, har også været i narkose, og fået fisket et frø ud af ørerne. Og i dag er det galt med en af hundene IGEN!. En af mine egne hunde, har været i narkose 2 gange, for at få fisket et frø ud af næsen.

Jeg laver opslaget her, fordi jeg kan være bekymret for, at jeg først kommer til at se disse hunde senere i forløbet, hvor det kan være meget sværere at behandle.

I skal reagere, hvis jeres hunde PLUDSELIGT begynder at ryste på hovedet, eller nyse kraftigt.

Læs evt. også tidligere nyhedsbrev om græsfrø.

Med venlig hilsen

Dyrlæge Søren Kingo Nielsen

Kommentarer til “Advarsel om græsfrø

  • 6. juli 2023 at 11:25
    Permalink

    Tak for info – hvor længe varer denne “græsfrøsæson”
    mvh Preben og Dixie.

    Reply

Giv en kommentar