Om os

IMG_0460

Søren Kingo Nielsen,

Dyrlæge og ejer

Søren blev færdiguddannet som dyrlæge i 1983, og startede hos dyrlæge Hyldgaard i Rønde august 1983. Søren købte Hyldgaards praksis i 1988, og byggede herefter ‘Kaløvig Dyrehospital’. I år 2016 åbnede Søren ‘Kingos Dyreklinik’ i Søften. Klinikken flyttede til Randersvej 24B i august 2017.

Søren har gennem tiden arbejdet med de fleste dyrearter. De seneste 25 år har Søren primært arbejdet med hunde, katte og andre hobbydyr.
Sørens største interesse er dyr og naturen. Privat er Søren gift med Pia Tevely, som også arbejder på Kingos Dyreklinik. Fritiden bruger Pia og Søren på deres 3 hunde, kat, kaniner, høns, ænder, får, og 4 kreaturer. Tidligere har de også haft hest, fisk, rotter, marsvin, ørkenmus, grise og meget andet. Hundende er primært familiehunde, men trænes og bruges på jagt.

 IMG_0459

Pia Tevely,

Pia er uddannet skytte og har arbejdet mange år med fugleopdræt. Hun er interesseret i hundetræning og har i en årrække været træner i Dansk Retriever Klub.
Pia har arbejdet som assistent for Søren igennem mange år. Hun passer både receptionen og Sørens kalender, samt assisterer ved operationer og indgreb.

 


Fra venstre mod hjøre: Mimse, golden retriever , Theo, labrador og Vilde, golden retriever.
De holder styr på kontoret sammen med Pia