Julehilsen

Alle I søde mennesker og jeres søde dyr ønskes en rigtig god jul og et godt nytår.
Tusind tak for den tillid jeg får fra jer, det betyder rigtig meget, og gør at mit arbejde er verdens bedste.
Flytning af klinikken fra Søften til Følle var lidt svær for mig. Jeg følte, at jeg ikke kunne være det bekendt, overfor de nye kunder fra Søftenområdet. Jeg har dog den glæde, at alle jeg har talt med, på nær en enkelt, godt kunne forstå min situation.
Mange af jer oplever, at I ryger på telefonsvareren når I ringer. Det er konsekvensen af, jeg har valgt at arbejde uden ansatte. Jeg er ked af ulejligheden, men bare I indtaler jeres ærinde
på teleforsvareren, eller sender en SMS, så skal jeg nok ringe tilbage.
Jeg bliver nok lidt nemmere at få fat i efter marts måned 2018. Min kone Pia har lovet at hjælpe lidt til på klinikken i det nye år.
Kys, kram og kærlige hilsner
Jeres dyrlæge
Søren

Med venlig hilsen

Søren Kingo Nielsen
Kingos Dyreklinik ApS
Tlf.: 60379135
www.kingosdyreklinik.dk

5 thoughts on “Julehilsen

 • 24. december 2017 at 12:26
  Permalink

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Vi var nogle af dem, som jublede da du annoncerede din genåbning af klinikken i Følle, og har besøgt dig et par gange siden. Den ro og kompetance du behandler vores elskede dyr og os ejere med, er guld værd, og har ikke kunnet erstattes i den tid, du var væk fra området. Så tusind tak for det.
  Hilser
  Gitte Pedersen og Valde

  Reply
 • 24. december 2017 at 13:10
  Permalink

  Ønsker også dig og dine kære en glædelig jul og et godt nytår. Bilbo hunden og jeg er enige om at du er den bedste dyrlæge og vi gir en kop kaffe hvis du engang kommer til Bornholm ☺️🎄

  Reply
 • 24. december 2017 at 13:42
  Permalink

  Glædelig jul herfra 🎄🎅 Vi synes at du er den bedste dyrlæge og er glade for at du er rykket tilbage til området. Det er så dejligt at du tager dig god tid til at berolige og undersøge. Vi sætter stor pris på dig. Julehilsen fra Bailey, Leif og Birgitte.

  Reply
 • 24. december 2017 at 13:57
  Permalink

  Glædelig jul herfra og selvom vi gerne tog turen til Søften er vi nu glade for du er kommet tætter på igen men alle zarr besøg ved dig du og din familien ønskes i al fald en god jul og et godt nytår mvh zarr Tom og kristina

  Reply
 • 17. januar 2018 at 17:43
  Permalink

  Godt nytår Søren, ønsker sig ALT DET BEDSTE for dig og klinikken fremover 💞😊🌞😄🍀🍀🍀🍀🍀

  Reply

Giv en kommentar